Een tuin egaliseren offerte is via Tuinegaliseren.nl eenvoudig aan te vragen!

Vergelijk vrijblijvend offertes voor het egaliseren van uw tuin

Wilt u een vrijblijvend een offerte ontvangen voor het egaliseren van uw tuin? Hier vergelijkt u in één keer de offertes van meerdere hoveniers bij u uit de buurt. Start een aanvraag, ontvang de offertes en vergelijk deze op basis van kwaliteit en reviews van eerdere opdrachtgevers. U weet dan meteen welke hovenier de werkzaamheden voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit kan uitvoeren.

Start nu uw prijsvergelijk

Een offerte aan vragen voor het egaliseren van de tuin? Zo werkt het

Het aanvragen en vergelijken van offertes is via Tuinegaliseren.nl heel eenvoudig. De meeste opdrachtgevers vullen het offerteformulier binnen één minuut in. Om een vergelijking te starten vult u  het aanvraagformulier in. Dit formulier spreekt voor zich.

Stap 1: adresgegevens 

U voert uw adres gegevens in. Op basis van uw postcode vult ons systeem de adresgegevens aan. Het systeem weet dan direct welke hoveniers benadert moeten worden.

Stap 2: categorie selecteren

Daarna selecteert u de gewenste categorie. Wilt u de tuin bijvoorbeeld egaliseren voor een tuinrenovatie of de aanleg van een nieuwe tuin.

Stap 3: tuingegevens

Vervolgens geeft u aan om welke tuin het gaat. Bijvoorbeeld de achtertuin, zijtuin en / of voortuin. Geef ook de grootte van het oppervlak aan. Is de totale tuin 60 vierkante meter en wilt u 30 vierkante meter laten egaliseren? Geef dit dan duidelijk aan. Omschrijf uw wensen altijd zo duidelijk mogelijk. Daarna voert u de gewenste uitvoerdatum in. Is deze nog onbekend? Dan is een indicatie voldoende.

Stap 4: contactgegevens

Tot slot vult u uw uw contactgegevens in. U ontvangt de prijzen altijd per mail. Wilt u liever niet telefonisch benadert worden dan kunt u dat altijd in de omschrijving aangeven. Uw contactgegevens worden niet gebruikt voor verdere commerciële doeleinden en worden nooit aan derde partijen verstrekt.

Tip: maak gebruik van de vrije velden in het aanvraagformulier en omschrijf duidelijk wat uw wensen zijn. Wanneer een offerteaanvraag duidelijk is dan is het voor de bedrijven makkelijker om de offerteprijs te berekenen.

Veelgestelde vragen over de tuin egaliseren offertes

Omdat wij regelmatig vragen ontvangen die betrekking hebben op het ontvangen en vergelijken van de offertes, hebben wij de meest gestelde vragen hieronder samengevat.

Wanneer ontvang ik de offertes?

Na de offerteaanvraag wordt uw aanvraag direct onder de aandacht gebracht bij hoveniers in uw directe omgeving. De hoveniers hebben vervolgens maximaal 48 uur om te reageren. Daardoor heeft u de meeste offertes al binnen 24 uur in uw mailbox.

Hoeveel offertes ontvang ik?

Gemiddeld gezien reageren zes hoveniersbedrijven op een offerteaanvraag. U kunt er daarom vanuit gaan dat u rond de 6 offertes ontvangt.

Hoe groot zijn de prijsverschillen in de offertes?

De prijsverschillen kunnen aanzienlijk zijn. Gemiddeld zijn de prijsverschillen voor het egaliseren van een tuin in de offertes rond de 20%  Deze prijsverschillen kunnen echter oplopen tot 40%. U kunt daarom flink wat kosten besparen.

Is het vergelijken van de prijzen via de offerte aanvraag tool gratis en vrijblijvend?

De diensten van Tuinegaliseren.nl zijn voor u geheel gratis. Ook de ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en bent ook niet verplicht om er gebruik van te maken.

Wilt u uw tuin laten egaliseren? Vergelijk meteen de offertes van hoveniers! 


Klik hier om terug te keren naar de homepage