Goedkoop tuin egaliseren: vergelijk de prijzen

Goedkoop een tuin egaliseren doet u met deze adviezen

Het egaliseren van een tuin kan flink in de papieren lopen. Vooral wanneer het oppervlak groot is en er machines ingezet moeten worden. Toch is het mogelijk om uw tuin goedkoop te laten egaliseren. Hier vindt u verschillende adviezen om de kosten laag te houden.

Goedkoop door prijzen te vergelijken

De beste manier om ervoor te zorgen dat deze klus goedkoop wordt uitgevoerd is door de prijzen te vergelijken. Dit resulteert namelijk in een besparing van minimaal 20% tot maximaal 40%. De concurrentie tussen hoveniers is groot en daar kunt u uw voordeel mee doen.

Wilt u op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken? Start dan via de onderstaande link een vrijblijvende prijsvergelijk. In het formulier maakt u al uw wensen kenbaar. Vervolgens ontvangt u van verschillende hoveniers bij u uit de buurt een kostenoverzicht. Lees de reviews van voorgaande opdrachtgevers en besluit vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

> Start nu uw prijsvergelijk

Goedkoop door zelf werkzaamheden uit te voeren

Bij het egaliseren van een tuin worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Eerst wordt de tuin leeggehaald, vervolgens wordt de tuin afgegraven en opnieuw opgehoogd. Pas daarna kan er ge√ęgaliseerd worden.

U kunt goedkoop uw tuin laten egaliseren door zelf de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Is het oppervlak niet te groot? Dan kunt u bijvoorbeeld zelf de tuin leeghalen en het oude materiaal afvoeren. Beschikt u over een schep en zijn er zitten er geen stronken in de grond? Dan kunt u ervoor kiezen om de tuin zelf af te graven. Ook het ophogen van de grond is een klus die in sommige gevallen zelf uitgevoerd kan worden. Laat de hovenier tot slot al het vuil afvoeren en de tuin egaliseren. Dit bespaart u een aanzienlijke kostenpost.